Trasy off road Podlasie, wycieczki 4x4 |
utworzono: 2012/01/31 21:13 |
|
|
Wybieramy się z ekipą w marcu na Podlasie. Możecie mi polecić jakieś przewodniki, w których znajdę gotowe trasy off road Podlasie? Może coś przy granicy z Białorusią albo Litwą albo jedno i drugie? Wyjazd z dzieciakami więc interesują nas lajtowe wycieczki 4x4 po Podlasiu. Może znacie jakieś godne polecenia miejsca do odwiedzenia? Bedę wdzięczny z podpowiedzi! |
||
| #570 | wysłano: 2012/02/02 22:58 | |
|---|---|---|
|
Hej, jestem z Podlasia. Jest mnóstwo atrakcji do polecenia na wycieczki 4x4. Kilka propozycji miejsc, które można poskładać w trasy off road na Podlasiu: tatarskie Kruszyniany i Bohoniki z meczetami, Supraśl z Muzeum Ikon i okolice, Krynki nad granicą Białoruską, Tykocin z karczmą w Kiermusach + wspaniałe trasy off road wdłuż Narwii, Mielnik nad Bugiem i trasy wzdłuż rzeki, można znaleźć nawet przeprawy promowe (raczej nie w marcu), przepiękne zabytkowe śluzy na trasie Kanału Augustowskiego, Stańczyki (to już Warmińsko-Mazurskie) z wiaduktami i piękne okolice, przypominające czasami Bieszczady, Białowieża, itp, itd. Tu na brak tras 4x4 nie będziesz narzekać ;-) Kup przewodnik 'Polska Niezwykła, województwo podlaskie' - są informacje i mapki. Na zdjęciu nagrobek polskiego oficera pochodzenia tatarskiego pochowanego na cmentarzu w Bohonikach |
||
| #594 | wysłano: 2012/02/07 06:10 | |
|
Popieram Sławka,taki program wycieczek jest o.k.pozdrawiam krzysztof
|
||
| #605 | wysłano: 2012/02/08 22:23 | |
|
Klimaty, któych gdzie indziej nie spotkacie. Fotka przydrożnej kapliczki, okolice Sokółki. |
||
| #614 | wysłano: 2012/02/09 12:43 | |
|
Sławku potrafisz kusić, nie mogę się doczekać do marca dlatego pod koniec lutego wybieram się do krainy żubra na biegówki między Hajnówką a Białowieżą. Może mógłbyś mi podać jakiś telefon awaryjny gdyby mi wilki albo żubry pogoniły kota albo gdybym stracił siły w środku puszczy i musiał wezwać pomoc?
|
||
| #615 | wysłano: 2012/02/09 20:46 | |
|
Zbyszek, poszło na PW
|
||
strona główna forum
Ostatnie posty w tym pokoju: