Wyprawa Quadami do Rumunii albo na Ukrainie 2012

Blogi Relacje z wypraw na forum

Suzuki

utworzono: 2012/01/29 20:16
Quady turystyczne, Q… 7 kierowców | 1 wątków
Quady turystyczne - grupa dyskusyjna dla osób lubi…

Byliby chetni na tym forum na wyprawę quadową? Wyprawa quadami do Rumunii, ew na Ukrainie. W tym roku tzn. 2012. Ciągniemy własny sprzęt w góry, zostawiamy samochody w jakimś pensjonacie i jeździmy dzień-dwa po okolicy.

Potem przeciągamy quady w inne miejsce i znowu dzień dwa w terenie, z noclegiem w namiocie, ogniskiem itp.

Można by się też dogadać i pociągnąć jakąś większą lawetę na kilka quadów.

Ten post był edytowany przez autora o godzinie: 20:19:43
Ten post był edytowany przez autora o godzinie: 20:35:08
#538 wysłano: 2012/01/29 20:49
Dobrze jest mieć w konwoju samochód na graty, namioty, sprzęt biwakowy, paliwo. Quady nie muszą być tak obciążone bagażem. W górach podniesienie środka ciężkości może mieć znaczenie ;-) Wygodniej się podróżuje quadowcom. Kiedyś towarzyszyłem motocyklistom. Byli baaardzo wdzięczni. 

#541 wysłano: 2012/01/30 08:46
Dobrze jest mieć w konwoju samochód na graty, namioty, sprzęt biwakowy, paliwo. Quady nie muszą być tak obciążone bagażem. W górach podniesienie środka ciężkości może mieć znaczenie ;-) Wygodniej się podróżuje quadowcom. Kiedyś towarzyszyłem motocyklistom. Byli baaardzo wdzięczni.

Złote słowa, to prawda. Quady nie muszą być tak obciążone bagażem, w gorach to e niebespiecznie.

Na taku wyprawu moze zaproponowatj swoli uslugi samochodem i uslugi pszewodnika po Ukrainskim Karpatam.

#558 wysłano: 2012/01/31 21:46

Może i fajnie mieć terenówkę ze sobą ale chcemy jechać z tylko z quadami. Samochód nie wszędzie wjedzie, zresztą o to chodzi, żeby mieć wszystko ze sobą i być samowystarczalnym. I tak co 2 dni planujemy zjazd na bazę.

Sova, mam pytanie, jak jest z jazdą quadami na Ukrainie? Wszędzie można jeździć? Można wjeżdżać do lasu? U nas jest z tym problem.

#565 wysłano: 2012/02/01 09:16
Sova, mam pytanie, jak jest z jazdą quadami na Ukrainie? Wszędzie można jeździć? Można wjeżdżać do lasu? U nas jest z tym problem.

Wem ze w was z tym problema, w nas tez, ale eszcze mozna. Aby nie zaezdzatj w rezerwy parkow narodowych i obezdzatj lisnictwa. Wcześnie liepe znatj drogu, gdzie masz echatj.

Podgląd zdjęć na forum tylko
dla zalogowanych użytkowników.

załóż konto lub zaloguj się

#572 wysłano: 2012/02/03 01:02

Rumunia by mnie interesowała.
Kiedy dokładnie planujecie jechać? Daj znać jak podejmiecie decyzję Ukraina czy Rumunia.

Forum Off-road, 4x4, Rajdy terenowe - Forum 4x4 strona główna forum

Ostatnie posty w tym pokoju: